Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fizetési feltételek

Fizetési feltételek

A Webáruházban az alábbi fizetési lehetőségek közül választhat:

- Utánvéttel* történő fizetés. A teljes vételárat, a szállítási költséggel együtt a küldemény átvételekor kell kifizetni a küldemény kézbesítőjének.

- Utánvéttel* történő fizetés SMS értesítővel. Az SMS értesítő díja (bruttó 25 Ft) automatikusan hozzáadódik a megrendelés értékéhez. A teljes vételárat, a szállítási költséggel együtt a küldemény átvételekor kell kifizetni a küldemény kézbesítőjének.

*Utánvétes fizetési móddal kért házhozszállítás esetén (értékhatártól és csomag súlyától függetlenül) bruttó 490 Ft kezelési költség kerül felszámításra az utánvét kezelési költségeként. Utánvéttel történő fizetés 500 000 Ft-ig lehetséges, afölött csak bankkártyás fizetési mód válaszható.

- Bankkártyával történő fizetés SimplePay fiókban. A megrendelés véglegesítését követően automatikusan átirányításra kerül a bank fizetési felületére, ahol a megfelelő adatok megadása mellett tudja teljesíteni a teljes vételárat. A fizetési felület működéséről a fizetési mód kiválasztását követően talál részletes tájékoztatót. A megrendelés akkor teljesül, ha a fizetési folyamat sikeresen befejeződik.