Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szállítási feltételek

A vásárolt termékek kézbesítése futárszolgálattal történik. A termék szállítási idejét a webáruház ismerteti a pénztár folyamat során, valamint a visszaigazoló e-mail is tartalmazza.

Szállítási idő: az értesítésben megadott szállítási határidő, általában raktáron lévő termékek esetében 2 munkanap, raktáron nem lévő termékek esetében 5 munkanap, de a terméktől függően ez eltérhet. 
Termékeinket csak Magyarország területére tudjuk szállítani.

Az egy megrendelésben szereplő termékeket Webáruház egy, avagy több csomagban adja át kézbesítésre.

Bruttó szállítási díjaink az ország egész területére érvényesek: *

0 - 10kg-ig: 1490Ft
10 - 20kg-ig: 1990Ft
20 - 30kg-ig: 2490Ft
30 - 40kg-ig: 2990Ft
19990 Ft felett a kiszállítás díjmentes!*

*Amennyiben a csomag(ok) egyenként, avagy külön-külön különleges méretűnek minősülnek, Webáruház az ingyenes kiszállítást illetve a fent megjelölt díjszabást nem tudja biztosítani, minden esetben egyedi ajánlatot ad.

Különleges méretű csomagnak minősül, ha

• a csomag/csomagok összsúlya meghaladja a 40 kg-ot,

• teljes kiterjedését (hosszúság+szélesség+magasság) tekintve meghaladja a 300 cm-t (egy oldal hossza nem haladhatja meg a 175 cm-t)

• vagy a csomag amorf alakú, szalagon nem szállítható.

Amennyiben a szállításra adott csomagok kézbesítése a Vásárló hibájából meghiúsul, a második kézbesítés költsége minden esetben a Vásárlót terheli, abban az esetben is, ha az első kézbesítés díjmentes volt.

A küldemény átvevője köteles az átvétel időpontjában a futár jelenlétében megvizsgálni a küldeményt. Az ügyintézés megkönnyítése érdekében a nyilvánvaló, a küldemény külső csomagolásán észlelt, felismerhető károk esetén a felismerhető hiányosságokról, hibákról vagy egyéb károkról a futárral közösen a sérülés jellegét, mértékét, feltehető okát, valamint a kár részletes leírását tartalmazó jegyzőkönyvet vegyen fel, továbbá a sérülést és a kárt a Webáruháznak haladéktalanul bejelenteni.

Abban az esetben, ha a Vásárlónak mennyiségi, vagy minőségi kifogása van azt a Webáruház ügyfélszolgán tudja bejelenteni. Webáruházunk díjmentesen visszaszállítja a terméket, amennyiben véletlenül más, vagy nem annyi terméket küldtünk.